ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
"Παρακάτω θα σου λυθούν πολλές απορίες για τη λειτουργία του Lastroom.gr. Για οτιδήποτε παραπάνω, μην ξεχνάς ότι υπάρχει και επικοινωνία "

Τι είναι με απλά λόγια το Lastroom.gr;

Το Lastroom.gr είναι ένα site που σκοπό έχει να βοηθήσει τους ταξιδιώτες που θέλουν να βρουν δωμάτιο την τελευταία στιγμή, και τους ξενοδόχους που θέλουν να ενημερώσουν το κοινό για τη διαθεσιμότητα ενός δωματίου τελευταίας στιγμής.

Τι σημαίνει για τον ταξιδιώτη "δωμάτια τελευταίας στιγμής";

Είτε θέλεις να κάνεις ένα ταξίδι πολύ σύντομα, είτε ψάχνεις δωμάτιο άμεσα εκεί όπου ήδη βρίσκεσαι, είσαι στον κατάλληλο χώρο. Η μηχανή αναζήτησης του Lastroom.gr είναι φτιαγμένη ειδικά για εσένα, τον ταξιδιώτη της τελευταίας στιγμής! Τα δωμάτια που είναι διαθέσιμα τις επόμενες μέρες στην περιοχή που σε ενδιαφέρει θα εμφανιστούν, και εσύ θα επιλέξεις αυτό που σε ικανοποιεί περισσότερο.

Και τι σημαίνει για τον ξενοδόχο "δωμάτια τελευταίας στιγμής";

Σημαίνει ότι για τον οποιονδήποτε λόγο, οι μέρες παιρνούν και έστω ένα δωμάτιό σας έχει μείνει ελεύθερο. Είτε εξαιτίας ακύρωσης, είτε έκτακτης αναχώρησης, είτε λόγω... ατυχών συγκυριών! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ενημερώσετε το Lastroom.gr για τα δωμάτια που έχετε άμεσα διαθέσιμα και για τις επόμενες μέρες, και αυτά θα εμφανιστούν στις ανάλογες ημερομηνίες στην αναζήτηση της περιοχής σας.

Θα μου κοστίσει κάτι παραπάνω εάν κλείσω δωμάτιο από το Lastroom.gr

Φυσικά όχι! Θα πληρώσεις μόνο την τιμή του δωματίου που ορίζει ο ξενοδόχος και τίποτα περισσότερο.

Ποιες περιοχές εξυπηρετεί το Lastroom.gr;

Το Lastroom.gr θα επικοινωνήσει με όλα τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια κάθε περιοχής. Όταν οι καταχωρημένες στο Lastroom.gr επιχειρήσεις μιας περιοχής ξεπερνούν το 50% του συνόλου των καταλυμάτων της, αυτόματα αυτή η περιοχή θα είναι διαθέσιμη. Εδώ θέλουμε τη συνεισφορά των φίλων μας ξενοδόχων!

Πώς θα ενημερώνομαι για τα νέα του Lastroom.gr;

Το newsletter του Lastroom.gr θα σας ενημερώνει για οτιδήποτε καινούριο όπως νέες καταχωρήσεις ξενοδοχείων, ανανεώσεις της ιστοσελίδας, νέες περιοχές, προσφορές και άλλα πολλά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γραφτείτε στο newsletter στο αντίστοιχο πεδίο. Επίσης, μην ξεχνάτε να ακολουθείτε το Lastroom.gr σε Facebook και Twitter!

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

και μπες με προτεραιότητα στην beta έκδοση

Δεν θα μοιραστούμε με κανέναν το email που μας δίνεις

Εγγραφή στο Newsletter μας !

Για να λαμβάνετε νέα και αποκλειστικές προσφορές, γραφτείτε στο Newsletter μας και θα σας κρατάμε ενήμερους.